Grafično oblikovanje poročnih vabil

Lahko bi rekli, da je poročni dan eden izmed dni, ki se vsakemu obiskovalcu (še najbolj pa ženinu in nevesti) vtisnejo v spomin za zmeraj. Vsekakor pa je potrebne veliko organizacije ter načrtovanja, da se dan izpelje tako kot je potrebno – ter v nas vzbudi občutja sreče ter veselja.

Najboljša poročna vabila predstavljajo prvi stik z vašimi gosti, ki se bodo udeležili poroke. Hkrati poročna vabila predstavljajo tudi prvo poročno dekoracijo, zato je smiselno, da jo oblikujete v stilu celotnega dogodka. Da pa odvzamemo nekaj bremena z vaših ramen, bomo pri našem podjetju za vas oblikovali poročna vabila popolnoma glede na vaše želje ter potrebe.

poročna vabila

Pred pričetkom načrtovanja ter izdelave, se bomo z našimi strankami posvetovali o stilu poroke, barvni paleti, želeni velikosti ter obliki, pa tudi želenem besedilu, ki ga bomo vključili na poročna vabila. Seveda je dobro, da se za izdelavo poročnih vabil odločite že zgodaj – na ta način bomo imeli dovolj časa za izdelavo vabil, hkrati pa jih boste lahko pravočasno poslali. Tako bodo tudi vaši gostje imeli dovolj časa, da se pripravijo na vašo poroko, ter prestavijo morebitne obveznosti. Tradicionalno se poročna vabila razpošljejo nekaj tednov (6-8) pred samim dogodkom.

Pri oblikovanju poročnih vabil, je vsebina ogromnega pomena. V ta namen se že prej odločite o specifičnih navodilih, ki bi jih želeli podati vabljenim. Nekateri zaročenci se namreč odločijo za poroko, kjer otroci niso vabljeni, ali pa za poroko, kjer želijo ohraniti le svoj najbližji krog (torej brez povabila +1). Z vabili lahko svojim gostom sporočite tudi kako naj se oblečejo za dogodek. Poleg tega na ta način svojim gostom sporočite tudi kraj, čas ter potek dogodka. Seveda poročna vabila zahtevajo precej premisleka – kako na lep ter vizualno privlačen način sporočiti določena navodila gostom na način, da jih bodo prav vsi razumeli. Za to pa smo tukaj mi – MojAtelje!