Novo oblikovani koledarji 2017

Že več tisoč let se ljudje ravnamo po koledarjih, da lahko razlikujemo med različnimi dnevi v tednu. Vendar koledarji danes se razlikujejo od tistih, ki so jih imeli nekoč. Nekoč so se ljudje ravnali po luninih menah tako, da so približno vedeli kateri dnevi so bili najboljše za setev  ali pa žetev. Danes pa je to vse drugače.

Koledarji 2017 niso več nenatančni temveč so postali zelo natančni. Poznamo več vrst koledarjev, različnih velikosti in oblik. Lahko so narejeni iz različnih materialov in imajo poslikane različne vzorce. Poznamo namizne, gasilske ter otroške koledarje. Nato so tu še žepni in tromesečni, šest listni in kulturni koledarji 2017. Najbolj priljubljeni pa so koledarji 2017 po naročilu. Pri teh koledarjih lahko namreč izbirate motive in slike, ki jih bi radi uporabili za vaš koledar. Lahko so to slike družine, živali ali pa morda celo slike s počitnic ali potovanj. Pri Enzo grafiki vam bomo zagotovili kakovostno oblikovanje ter sam tisk koledarjev.

koledarji 2017

Ker je za dobro oblikovanje ter kvaliteten tisk potrebno večletno znanje nas čim prej obiščite in dogovorili se bomo za ugodno oblikovanje po vaših željah ter hiter tisk večje količine koledarjev. Pa ne samo za posameznike, pri Enzo grafiki tiskamo tudi različne  vrste kulturnih ter društvenih koledarjev. To so koledarji z slikamo z vaše poroke in podobno ter gasilski koledarji različnih gasilskih društev. Koledarji 2017 se že oblikujejo zato pohitite in naročite svoj koledar še danes. Da bodo koledarji 2017 vam v lep spomin izberite slike, ki si jih želite ogledovati vsak dan in se spominjati na lepe trenutke z vašega življenja.

Koledarji 2017, ki jih uredimo skupaj z vami vam bodo služili tekom leta in krasili vaš dom. Koledarji 2017 so tudi čudovito darilo, ki ga lahko ob različnih praznikih poklonite vašim sorodnikom ali prijateljem. Nanj lahko odtisnemo smešne fotografije, ki bodo nasmejale prav vsakega, ki jih bo pogledal. Pohitite in nas kontaktirajte na info@enzo.si