Legice za pomlad

Pomlad je že tu, kmalu bo tu tudi poletje, vendar so pa zdajšnje temperature ravno primerne za legice. To so oprijete pajkice ki se pritisnejo ob vaš spodnji del telesa, in izpostavijo njegovo obliko da bodo moški na skrivaj strmeli v vas in se slinili, nekatere lahko tudi ujamete pri dejanju ker bodo tako zagledani, da ne bodo opazili, da jih gledate. Če želite biti magnet za moške in jim želite obračati glave, potem so legice dobra odločitev in korak v pravo smer.

Če jih imate željo kupiti sedaj, potem kliknite na tole povezavo http://www.zapeljiva.si/sl/oblačila/legice/.

legice

Legice prihajajo v različnih modelih in barvah ter vzorcih. Najbolj odštekane so takšne, katere imajo odštekane vzorce iz odštekanih barv in je tudi njihov model čisto odštekan. To so recimo takšne ki imajo posebne vzorce ali luknje v materialu, barvni vzorci so majhni in jih je ogromno, barve pa so tudi tako razporejene, da se človeku zmeša.

Imate tudi takšne legice, katere oponašajo kavbojke. Se pravi, da izgledajo kot kavbojke, vendar niso iz istega materiala, pa tudi bolj udobne so. Sicer takšne pajkice nimajo istega “wow” efekta kot odštekane legice, ker od daleč res da izgledajo kot jeans, od blizu pa so bolj take, vidi se da ni jeans.

Obstajajo tudi enobarvne, te so bolj preproste, razne nepopolnosti pa še bolj poudarijo ker nimajo odštekanih vzorcev. Če želite kaj zakriti, legice niso ravno najboljša izbira, lahko pa jih nosite v kombinaciji s krilom ali daljšimi srajcami, tako jih lahko še vedno nosite, če se v njih počutite odlično.

Za legice pa je potrebno tudi poskrbeti, pred pranjem preberite navodila, da se vam ne skrčijo preveč saj je lahko nošenje pretesnih pajkic neudobno, lahko pa se tudi raztrgajo ob nepričakovanem trenutki, na nepravem mestu.