Lajšanje težav z Daleron cold 3

Trenutni čas je prehodni čas med razmeroma hladnimi jutri ter toplimi oz. lahko bi rekli kar vročimi popoldnevi. V tem času se beleži tudi večje število prehladnih obolenj, gripe, …  Da bi se obranili gripi ali prehladu vam je na voljo izdelek Daleron cold 3, ki deluje protibolečinsko, zbija telesno temperaturo ter zmanjšuje nosni izcedek oz. odpira dihalne poti.

Daleron cold 3Gripa in prehlad veljata za lajšo obliko bolezenskega stanja, vendar kljub temu nista prijetna. Bolečine v glavi, žrelu, sklepih ali mišicah znajo biti zelo nadležne. Nad njih se lahko spravite tudi z izdelki Daleron cold 3. Gre za zdravilo brez recepta, katerega lahko kupite tudi v spletni lekarni e-apoteka.si. Pri nakupu izdelka preko spletne lekarne boste tako privarčevali vaš čas in denar. Večina izdelkov v spletni lekarni vam je na voljo po znižanih cenah v primerjavi s klasičnimi lekarnami, hkrati pa boste prihranili tudi pri vašem času, saj lahko izdelke naročite kar preko spleta. Vse izdelke lahko sami prevzamete na sedežu lekarne v Zalogu, lahko pa vam jih dostavijo tudi na dom. Cenik dostave izdelkov, si lahko ogledate na spletni strani.

Daleron cold 3 vsebuje tudi paracetamol, ki deluje protibolečinsko in znižuje previsoko telesno temperaturo. Daleron cold 3 vam je na voljo v različnih embalažah. Lahko izberete pakiranje 12 ali 24 tablet, na voljo pa so vam tudi Daleron 3 zrnca v dveh različnih embalažah (10 in 24 vrečk). Slednja so namenjena tudi osebam, ki imajo težave z želodcem ter rano na dvanajstniku ali želodcu.

V kolikor še niste uporabnik Daleron cold 3 izdelkov vam svetujemo, da se pred uporabo dobro pozanimate o uporabi ter natančno preberete priložena navodila. O neželenih učinkih in tveganju, pa se pogovorite s farmacevtom ali osebnim zdravnikom.

Če bi želeli redno spremljati novice, vam svetujemo, da se prijavite na brezplačne elektronske novice. Tako boste na tekočem z novostmi, ki jih ne smete zamuditi.