Igrača avtodvigalo znamke Bruder

Igrača avtodvigalo znamke Bruder otrokom prinaša veselje in obilico možnosti za ustvarjalno igro. Posebno to velja za Bruder avtodvigalo MAN, ki ni zgolj več kot odlična kopija, ampak ima nekatere dodatne funkcije in podrobnosti. Igrača je izdelana v merilu ena proti šestnajst, kar pomeni dimenzije štiristo petindvajset krat sto pet in sedemdeset krat dvesto dvainštirideset milimetrov. Bruder avtodvigalo MAN ima prekucno kabino, kar omogoča vpogled na pogonski sklop. Otrokom bo zanimiva tudi priložena škatla z orodjem.

Bruder avtodvigalo

Žerjav se lahko vrti za tristo šestdeset stopinj in se premika. Vitel z ročico je popolnoma funkcionalen, spuščanje tovora je mogoče pospešiti s pritiskom na gumb. Kot pri originalu, ima Bruder avtodvigalo MAN podporne noge. Igro je mogoče popestriti s svetlobno zvočnim modulom. Bruder avtodvigalo Liebherr – Scania po višini presega vsa komunalna vozila znamke Bruder.

S popolnoma iztegnjenim žerjavom doseže višino meter trideset. Ob tem je Bruder avtodvigalo stabilno, saj ima vrtljive in posamično nastavljive podporna vozila. Za dodatno stabilnost je mogoče uporabiti protiutež, ki se jo napolni s peskom ali drugo podobno vsebino. Podrobnosti z originalom s tem še zdaleč ni konec.

Kabelski vitel ima zaščito pred preobremenitvijo, voznikova kabina ima zaščitni panel in drsna vrata, dodano je orodje. Kabina tovornjaka je izdela s pozornostjo do podrobnosti. Vetrobransko steklo je iz polikarbonata, dodan je svetlobno zvočni modul. Bruder avtodvigalo Liebherr – Scania je nagrajeno z oznako “spiel gut”, kar je mogoče preveriti na spletnem naslovu. spielgut.org. Bruder avtodvigalo Liebherr – Mack je posebnež zaradi tipične ameriške kabine tovornjaka ter njegovega izgleda.

Narejen je v merilu ena proti šestnajst, kar pomeni šesto šestdeset krat sto petinosemdeset krat dvesto sedemdeset milimetrov.  Naštete Bruder igrače sodijo v serijo profi, odlikuje jo visokokakovostna plastika. Kompatibilne so z drugimi Bruder figurami. Igranje je mogoče v zaprtih prostorih ali na prostem. Priporočljiva starost proizvajalca Bruder je od četrtega leta dalje.