Eft tapkanje

Ste že kdaj slišali za eft? Gre za kratico iz angleškega jezika in pomeni emotional freedom technique, o tem pa lahko preberete več na eft.si. Torej eft je pravzaprav metoda, ki vam lahko pomaga v duševni stiski, gre pravzaprav za neko moderno terapijo, ki združuje psihologijo in pa akupunkturo.

Kot pravijo osebe, ki so to tehniko že preizkusile, je tapkanje izredno učinkovito pri premagovanju stresa in odpravljanju negativne energije, pomaga pa tudi pri drugih težavah. Eft temelji na miselnosti, da stres, duševna stiska in negativna energija temeljijo na neravnovesju oziroma na motnji v našem energijskem sistemu, katero je treba odpraviti. Pomaga nam pri več različnih težavah kot so: anksioznost, žalost, žalovanje, odlašanje, razne bolečine, odpiranje zaprtih čaker, osamljenost, alergije, stres, sram, strah, nespečnost, napadi panike, odvisnost, občutek manjvrednosti, težave z odvečnimi kilogrami, tesnoba, sovraštvo , slaba samopodoba, … Pravzaprav eft pomaga pri večini težav, ki so psihološkega izvora, s to metodo tapkanja pa lahko dosežemo popolno ravnovesje energij in svežo miselnost, ki nam pomaga doumeti, da te težave niso nič drugega kot pa tvor naše domišljije.

eft
Trenutno se s tehniko eft ne ukvarja veliko ljudi v Sloveniji, tako da še ni tako znana, vendar pa ljudje, ki so jo preizkusili pravijo, da je izredno učinkovita. Tapkanja se lahko naučite tudi sami, vendar je pomembno, da vas tega naučijo strokovnjaki, saj kot si lahko mislite, eft ni le neko naključno tapkanje, pač pa naučena metoda, ki vam ne bo pomagala, če se jo boste lotili laično in brez ustreznega znanja. Če še vedno niste prepričani, da je tapkanje prava izbira za vas, potem si preberite več na njihovi spletni strani oziroma še bolje – naročite se na termin in se prepustite strokovnjakom, da vam pomagajo prebroditi vaše težave. Morda pa vas tapkanje in rezultati navdušijo, bolj kot ste pričakovali.