Tisk vizitk v 24 urah!

Potrebujete hiter, a še vedno kakovosten in ugoden tisk vizitk? Podjetje Magma media vam nudi odličen tisk kakovostnih vizitk, v zelo kratkem času. Čeprav se večina posameznikov zaveda, da je tisk vizitk potrebno opraviti še preden jim zmanjka starih, pa včasih enostavno pozabijo, ali pa nimajo časa. Ravno zato vam pri Magma media nudimo že izjemno hiter tisk – do prevzema vaših novih vizitk bo preteklo le pičlih 24 ur.

Kako poteka tisk vizitk? Prvi korak predstavlja samo povpraševanje strank. Z njimi se dogovorimo za zelo ugodno ceno (le-ta se dodatno niža s količino), nato pa skupaj izberemo tudi elemente, ki jih bo vsebovala vizitka. Izberemo obliko, velikost in barvo vizitke, dogovorimo pa se tudi o načinu tiskanja. Običajno vizitke tiskamo s pomočjo digitalnega tiska, saj nudi izjemno kakovost, hkrati pa tudi ugodno ceno. Ker so vizitke vaše poslovno in marketinško orodje, je nujno, da so izdelane kakovostno, oblikovane pa tako, da bodo izražale vaše poslovne cilje.

tisk vizitk

Poleg tiska vizitk vam zato v našem podjetju nudimo tudi grafično oblikovanje in kreativno svetovanje, saj smo na svojem področju strokovno usposobljeni, imamo pa tudi veliko izkušenj. Zakaj je oblikovanje tako pomembno? Žal za uspešno trženje ni dovolj, da vaše podatke na vizitko enostavno namečete, informacije pa oblečete v barve, ki se med seboj ne skladajo (poleg tega pa se morda niti ne skladajo z vtisom podjetja, ki bi ga želeli razširiti med potencialne stranke).

Kakovosten tisk vizitk, ki bodo oblikovane lepo ter po vaših merah, vsebovale pa bodo tudi vse pomembne informacije, predstavlja osebni dokument, s katerim se boste predstavili drugim. Tisk vizitk v fizični obliki je za uspešne poslovneže nujen, saj ima v današnji dobi digitalne tehnologije papir veliko večjo vrednost, kot jo je imel včasih. Kreativno oblikovana vizitka bo prejela veliko pozornosti, zato obstaja velika možnost, da se bo delila naprej (na ta način pa promovirala vaše storitve – popolnoma brezplačno).