Potrebujete strokovno prevajanje vašega besedila

V prevajalski agenciji Dvojka našim strankam nudimo prevajanje iz več kot 25 svetovnih jezikov, znanih ter manj znanih. S pomočjo različnih strokovnih sodelavcev bomo za vas prevedli različne dokumente, spletne strani ter druga besedila, poskrbimo pa lahko tudi za lektoriranje. Dokumenti, ki jih prevajamo, lahko prihajajo z različnih akademskih področij, poskrbeli pa bomo tudi za kakovosten prevod literarnih del. Kontaktirate nas lahko tudi za prevod povzetka vaše diplomske, magistrske ali doktorske naloge ter njeno lektoriranje. V našo ponudbo smo v zadnjem času vključili tudi prevajanje podnapisov, saj postaja video čedalje bolj razširjena oblika komunikacije.

prevajanje

Prevajalstvo je zahtevno delo, zato ni mogoče, da bi vsa besedila prevajala ena in ista oseba. Prevajalec mora namreč poznati tudi področje, ki ga prevaja, saj se lahko le v tem primeru izogne napakam ter nerazumevanju različnih pomenov. Naša agencija opravlja svoje storitve s pomočjo naravnih govorcev – posameznemu besedilu se kar najbolje posvetimo, končni izdelek pa tudi večkrat preverimo.

Seveda prevajanje ni celostno, če končno besedilo ni urejeno v ustreznem ter berljivem formatu ter brez slovničnih, pravopisnih ter slogovnih napak. Lektoriranje ter oblikovanje besedila tako predstavljata zadnjo fazo prevajanja.

Zakaj izbrati nas? Na strani dvojka.si nudimo najnižje cene prevajanja, seveda nikakor na račun kakovosti. Prav tako naše delo opravimo hitro, v dogovorjenih časovnih okvirjih. Zavedamo se namreč, da naše naročnike vežejo določeni roki, ki jih nikakor ne smejo zamuditi. Ker imamo zaposlenih več prevajalcev, vam ni potrebno čakati na prosto osebo – tako lahko začnemo s prevajanjem takoj. Tudi velika količina teksta nam ne predstavlja ovire. Združimo lahko delovanje več prevajalcev na enkrat, to pa rezultira v rekordno hitrem času prevajanja. Preprost postopek dogovora vam omogoča hitro ter enostavno naročilo. Zadostuje en sam klic ter dogovorili se bomo o vseh podrobnostih – vi pa boste prevedeno besedilo zanesljivo prejeli v dogovorjenem času. Kot dokaz, da naše storitve opravljamo povsem profesionalno ter kvalitetno, pa naj pričajo tudi številne zadovoljne stranke, seznam katerih si lahko ogledate na naši spletni strani!