Poročna fotografija

Poroke so se nekaj časa opuščale, zdaj pa so vsak dan bolj pogoste. Na ta poseben dan pa mora biti vse popolno, s tem pa tudi poročna fotografija. Radialart poročna fotografija pa bo popolna, če se le boste dogovorili z njimi. Radialart je namreč podjetje, ki se ukvarja s profesionalnim fotografiranjem porok, z njihovo pomočjo pa bo poročna fotografija popolna. Tako vam ne bo potrebno skrbeti kakšno bodo slike, saj vam zagotavljajo kakovostno slikanje, tako da bo vaš spomin na poroko ostal še dolgo.

Prav tako vam poročno fotografijo lahko vložijo v album, katere izdelujejo predvsem v Italiji in so večinoma izdelani ročno, sicer pa vam slike po končanem slikanju izročijo na USB ključku. Prav tako bo vaša poročna fotografija ostala pri njih na varnem, saj če se zgodi, da kdaj izgubite slike, vam jih lahko ponovno dajo. Tako, če se dogovorite z njimi za slikanje, so prisotni lahko na celi poroki, saj kot pravijo sami, poročna fotografija ne nastane iz ene same slike, temveč jo izberejo iz celega dneva. Lahko se tudi dogovorite za profesionalno obdelavo slik, da bo vaša poročna fotografija še lepša, torej jo boste lahko gledali v črno-beli tehniki in podobno. Torej poročna fotografija bo taka, kot si jo boste vi želeli. Prav tako pa so se z dolgoletnimi izkušnjami prilagodili porokam, saj ne motijo programa in pari pravijo, da jih skoraj niso opazili na poroki.

poročna fotografija

Kot pa pravi sam fotograf, da fotografiranje zanj ni delo, ampak njegova strast, zato da bo poročna fotografija kar se da popolna, zaupajte podjetju Radialart, saj vam bodo z veseljem ustregli vašim željam. Naj bo vaša poroka popolna, zato jih pokličite na telefonsko številko 068 668 208, ali pa jim pišite na elektronski naslov info.radialart@gmail.com, kjer vam bodo z veseljem pomagali.