Pomoč proti izpadanju las

Mnogo ljudi se srečuje z izpadanjem las. Nekateri zaradi starosti, nekateri zaradi bolezni in določenih zdravstvenih stanj, nekateri pa zaradi posledic zdravljenja nekaterih bolezni. V mnogih primerih, ko se začne izpadanje las, vam ne zrastejo več nazaj in tako se začne plešavost. Plešavost je pogosta tako pri moških kakor tudi pri ženskah.

Izpadanje las se največkrat začne s starostjo, prve žrtve pa so tisti ljudje, ki ne vnašajo v svoje telo dovolj vitaminov za rast in za močne lase ter tisti, ki za svoje lase ne skrbijo pravilno, na primer, da si ne barvajo pravilno las in tisti, ki si na lase nanašajo preveč kemikalij (z barvanjem, s peroksidom, z lepili za lepljenje umetnih las in podobno).

Verjetno se sprašujete kaj pomaga proti izpadanju las. Na srečo pa poznamo kar nekaj rešitev, kako prikriti plešavost in izpadanje las, uporabljajo pa jih tako ženske kot tudi moški. Za prikritje plešavosti navadno uporabljamo lasulje, lasne podaljške in lasne vložke, najnovejša rešitev na trgu pa je lasni sistem. Lasni sistem prikriva plešavost in je izredno učinkovit. Za razliko od večine lasulj in lasnih vložkov je lasni sistem narejen iz naravnih in nebarvanih las.

izpadanje lasPoleg lasnega sistema, ki pomaga prekriti izpadanje las, so tukaj tudi ostali pripomočki, s katerimi boste preprečili izpadanje las. Proti izpadanju las najdete izdelke za rast las, za krepitev in sijaj las. Take izdelke vam nudi proizvajalec Nanogen, ki vam nudi šampone in serume, ki so primerni tako za moške, kakor tudi za ženske. Na voljo so vam tudi različni pripomočki za masažo lasišča. Masaža lasišča vzpodbudi krvni pretok in tako tudi hitrejšo rast las. Še eden od učinkovitih načinov pa je presajanje las.

Preprečite izpadanje las z lasnim sistemom ali ostalimi izdelki, ki ga lahko najdete na spletni strani www.izpadanje-las.si.