Odprtje novega podjetja

Veliko ljudi si v svojem življenju želi žačeti samostojno podjetniško pot in odprtje svojega podjetja, vendar pa je ta postopek v večini težaven in dolg tudi več mesecev. Potrebno je urediti vso dokumentacijo, imeti sedež podjetje, račun podjetjain ustanovitveni kapital v višini sedem tisoč evrov. Zaradi vsega naštetega je odprtje novega podjetja zoprna in dolgotrajna stvar, a ne srečo je tukaj za vas spletna stran www.odpripodjetje.si, ki vam bo vse to olajšala in omogočila enostavno odprtje novega podjetja.

Na njihovi spletni strani si lahko natančno preberete kaj vse vam nudijo in kaj morate vi storiti za odprtje podjetja. Če se boste dločili za odprtje podjetja pri njihovi agenciji, potem boste imeli vrsto prednosti, saj so edini v Sloveniji, ki ustanovljeno podjetje napišejo direktno na vas in vam ne prodajo zgolj že nastalo podjetje, ki bi lahko imele karšnekoli finančne ali drugačne težave. Jamčijo vam vaše zadovoljstvo in lahko ste brez skrbi, saj je ta način popolnoma varen in brez tveganj.

odprtje novega podjetja

Odprtje novega podjetja vam bo s to agencijo znatno olajšano, saj ne boste porabili mesece za urejanje potrebne dokumentacije in ne boste potrebovali visokega začetnega kapitala, podarili pa vam bodo še nekaj ostalih ugodnosti: dobili boste poslovni račun, ki ga boste lahko uporabljali prve tri mesece popolnoma brezplačno, poleg tega pa vam bodo podarili še bon v višini 20 evrov za tisk vizitk.

Takšen način ustanovitve podjetja je hiter, enostaven in varen, tako da boste imeli lahko svoje podjetje že  nekaj dneh. vse kar boste morali storiti je le to, da jih obiščete na njihovi spleti strani www.odpripodjetje.si, kjer boste našli obrazec, ki ga izpolnete in pošljete povpraševanje, lahko pa jih kontaktirate tudi na njihovi telefonski številki ali preko elektronskega naslova, vse ostalo pa bodo storili oni za vas. Pohitite in odprtje novega podjetja je lahko že jutri resničnost.