Naravna kozmetika

Naravna kozmetika vam ponuja zdravo, lepo, gladko, sijočo in čim dlje mladostno kožo.  Ker je to še posebej pomembno, je koža največkrat najbolj viden organ, je njej posvečeno največ pozornosti.

Naravna kozmetika, ki jo najdete na njihovi spletni strani, združuje zaklad narave, ki so jih združili v organska masla in olja, ter ugotovili, da je naravna kozmetika najboljša za vašo kožo. Naravna kozmetika je sedaj dobila posebno mesto v osebni negi, morate biti kot potrošnik zelo pozorni na sestavine, ki jih vsebuje. Seveda proizvajalni iščejo luknje v zakonu, ki ne kažejo točnih smernic, v vezi, kaj je naraven kozmetični izdelek, zato ne pomeni, da je izdelek 100% naraven, ampak je lahko že 50% naraven in lahko dobi ime naravnega izdelka. Ostala polovica je lahko snov, ki lahko negativno vpliva na kožo, seveda pa je to odvisno od posameznika. Ker lahko vsebujejo tudi alkohol, ki suši in uničuje maščobo, je to lahko znak za nagubano in vpadlo kožo. Izdelki Butters vsebuje le naravne nerafinirane maščobe, karitejevo maslo, kokosovo olje in arganovo olje. Izdelki so proizvedeni v Sloveniji po najvišjem evropskem kozmetičnem standardu. Zaradi posebnega postopka  izdelave, jim to ohrani minerale, zdrave maščobne kisline, ter vitamine. Ker ne vsebujejo niti kapljice vode, jim ne devajo konzervansov, katerih glavni cilj je povečanje obstojnosti izdelka. Njihova naravna kozmetika je brez parabenov, petrokemikalij, umetnih barvil. Z njihovimi izdelki lahko negujete tudi najbolj občutljivo kožo, tudi pri dojenčkih. Izdelki so primerni tudi za vegane, ker vsebujejo le rastlinski izvor.

naravna kozmetika

Na njihovi spletni strani najdete različne izdelke, za pomlajevanje in zdrav videz, kot je arganovo olje. Maslo za gube, ki vsebuje tudi antioksidante, ki upočasnijo odmiranje kožnih celic in staranja. Mandljevo olje, ki kožo navlaži, gladi in ji vrača prožnost. Krepi trepalnice in prepreči izpadanje las in je 100% organsko. Najdete pa tudi popolno darilo, ki vsebuje paket dveh masel, ki neguje vašo kožo in je cenovno ugoden.

Za dodatna vprašanja in naročila, jih lahko kontaktirate na njihovi spletni strani.