Interbiro pisarniški stoli za vaše podjetje

Potrebujete nov pisarniški stol za vas ali vaše zaposlene? Opremljate sprejemnico oz. recepcijo ter potrebujete inovativno, udobno ter lepo pohištvo, sedežne garniture, stole ali mize, kjer bodo vaše stranke z veseljem počakale na vrsto? Oglejte si našo ponudbo različnih pisarniških, direktorskih stolov, vrtiljakov, konferenčnih stolov, industrijskih stolov, miz ter ostalega pisarniškega pohištva in tako opremite vaše podjetje popolnoma po vaših merah! Več informacij najdete na interbiro.si/pisarniski-stoli.

Vsi pisarniški stoli v naši ponudbi so oblikovani ergonomsko, kar pomeni, da vašemu telesu nudijo najboljšo oporo med sedenjem, kar je seveda zelo pomembno v današnjih časih, ko na delovnem mestu sedimo vsaj osem ur na dan. Na vsak pisarniški stol nudimo tudi 5 let garancije ter oskrbo rezervnih delov. Ergonomijo, varnost, kakovost ter uporabo okolju prijaznih materialov za izdelavo pa vam lahko dokažemo tudi z različnimi certifikati, ki dokazujejo kakovost ter prijaznost naših izdelkov. Vsi stoli so izdelani v EU.

pisarniški stoli

Ergonomski pisarniški stoli so pomemben del vsake pisarne. Se sprašujete zakaj? Ker podpirajo vašo držo, skrbijo za pravilno razporeditev vaše teže ter spodbujajo pravilno držo, s pomočjo katere na starejša leta ne boste imeli težav z bolečinami v mišicah, hrbtenici, vratu ali nogah. Prilagodljivost višine ter naklona vam omogoča, da stol prilagodite lastnemu telesu, naslonjala za roke ter vrat pa podpirajo vaše mišice. Brez opore za vrat bo le-ta med dolgotrajnim sedenjem postal zatrdel, mišice pa bodo postale boleče. Tudi z vidika udobja so pisarniški stoli Interbiro odlična izbira. Opremljeni so z različnimi bodyfloat sistemi, oblazinjeni ter izdelani iz udobnih materialov. Normalni stoli imajo v primerjavi z ergonomskimi trda sedišča, kar pa na vaše boke doda več pritiska. Ergonomski pisarniški stoli imajo, v nasprotju s klasičnimi, človeškemu telesu prilagojeno globino sedišča, kar podpira spodnji del hrbta, boke ter zadnjico.

Nenazadnje, ergonomsko oblikovani stoli olajšujejo potek dela, saj so vsestransko prilagodljivi ter omogočajo enostavno premikanje po pisarni – s pomočjo kolesc.