Vas zanima tečaj ruščine

Si želite naučiti govoriti po rusko? Ne glede ali vam je jezik zanimiv ali pa potrebujete znanje ruščine za poslovne potrebe, vam predlagam, da se prijavite na tečaj ruščine.  Več o tečaju ruščine si lahko preberete na www.karnion.si/tecaj-ruscine/.

Rusija je največja država na svetu in, če jo imata namen kdaj obiskati vam znanje, ruskega jezika ne bo škodilo. Ruščina je zelo podobna slovenščini po izgovorjavi, vendar se precej razlikuje po pisavi. Medtem ko mi uporabljamo latinico, prebivalci Rusije pišejo s cirilico. Zato vam bo določene besede lažje izgovarjati vendar težje zapisati in si zapomniti pravilni vrstni red črk. Ni pa pomembno, ali  ste popolni začetnik, ki se nikoli niste učili ruščine ali, če že imate nekaj izkušenj vendar jezika niste veliko uporabljali in želite obnoviti ter osvežiti znanje. Zato je tečaj ruščine, dobra izbira, saj najprej začnete pri osnovah in nato, čez čas postopno nadgradite vaše znanje. Zavedati se morate, da je tečaj ruščine plačljiv in da brez potrebe ne zapravljate velike količine denarja in časa, če niste popolnoma prepričani, da ste pripravljeni vložiti veliko truda zanj. Seveda pa samo tečaj ruščine, ni dovolj, da osvojite jezik, zato se boste morali potruditi tudi sami in jezik uporabljati v praksi in med ljudmi, ki znajo govoriti rusko, tako boste spoznavali nove zanimive ljudi, poleg pa se naučili veliko novih besed. Priporočljivo je tudi, da si sami preberete nekaj na splošno o Rusiji, morda njihov zgodovino, kulturo, njihov trenutno stanje, nekaj o prebivalcih in o njihovih običajih ter navadah. Tako se boste seznanili s kulturnim ozadjem Rusije, ki vam bo morda pomagalo pri učenju jezika.

tečaj ruščine

Znanje dodatnega jezika vedno pride prav, naprimer pri navajanju kompetenc in sposobnosti v življenjepisu, ko se boste prijavljali na naslednje delovno mesto. Morda pa vas jezik, samo zanima in želite spoznavati nove ljudi in ustvariti nova prijateljstva po svetu. Zato ne odlašajte več in se takoj prijavite na tečaj ruščine.