Privlačna dvoriščna vrata, ki bodo vaše ozemlje skrbno varovala

K varovanju našega poslopja oz. dvorišča pred njim definitivno spada kakovostna ograja. Seveda pa celotnega poslopja ne moremo ograditi z ograjo, saj potrebujemo tudi dostop do samega objekta. Tako se večina posameznikov odloči, da bo svojo ograjo dogradila z dvoriščnimi vrati v enakem stilu, ter si tako zagotovila enostaven dostop do objekta, ki na drugi strani vseeno nudi tudi funkcijo varovanja ter ščitenja ozemlja – pred nepridipravi ter ostalimi nepovabljenimi obiskovalci, npr. različne živali. Dvoriščna vrata Givos so izdelana po meri, kakovostno ter po ugodni ceni. Kontaktirajte nas še danes ter si zagotovite svoja!

V podjetju Givos d.o.o. izdelujemo kakovostne ograje iz različnih materialov, hkrati pa poskrbimo tudi za odlična dvoriščna vrata, ki se skladajo z ograjo. Tako ograja kot dvoriščna vrata so lahko izdelana iz različnih materialov. Lahko so lesena, PVC, aluminijasta ali pa preprosto kombinacija več različnih materialov.

dvoriščna vrata

Glede na vaše želje ter potrebe so lahko visoka, nizka, prosojna ali pa popolnoma zaprta – odločitev je popolnoma vaša, saj sami najbolje veste, kakšno mero zasebnosti potrebujete. Izgled ograje lastniki posestev običajno prilagodijo kar materialu ograje. Če je posestvo ograjeno kar z živo mejo, imate na voljo več opcij – lahko pa se odločite tudi na podlagi ostalih dodatkov, kot so različne balkonske ograje.

Tudi oblika dvoriščnih vrat je prepuščena vašim željam. Dvoriščna vrata so lahko tako eno ali dvokrilna, drsna ali samonosna. Prednost drsnih vrat je, da jih je zelo enostavno odpreti – ravno zato se v industriji največkrat odločajo prav za slednja. Odločite se lahko tudi za avtomatizirana vrata, ki se odpirajo samodejno, s pomočjo enostavnega pritiska na gumb. V tem primeru boste potrebovali tudi motorni pogon ter daljinec za upravljanje. Prednosti avtomatizacije je veliko, med njimi tudi ta, da pozimi ne bo več potrebno stopati iz avtomobila ter odpirati vrat. Njihova slabost je nekoliko višja cena, saj vključuje že omenjen motorni pogon.