Pozanimajte se o Badoo portalu

Če še niste slišali za italijanski spoznavni portal Badoo, potem res ne veste kaj zamujate! Hitro spoznajte Badoo portal. To je eden novejših italijanskih spoznavnih portalov, saj obstaja šele dobri dve leti, ima pa že veliko več uporabnikov kot večina drugih italijanskih spoznavnih portalov. Badoo je to dosegel na zelo preprost način in v tem prispevku vam bomo razkrili kakšen način so za to ubrali administratorji spoznavnega portala Badoo.

badoo

Bil je hladen jesenski večer, poln megle in sivine, temperatura se je spustila do 7 stopinj Celzija, administratorji spoznavnega portala Badoo pa so bili že skoraj cel dan na sestanku v lokalnem baru, saj so premlevali kako bi čimhitreje prišli do čimveč uporabnikov. Badoo je sicer v tistem času že imel kar visoko število uporabnikov, vendar še zdaleč niso dosegli števila, ki so si ga želeli in s katerim bi prehiteli preostale, podobne spoznavne portale. Torej ko so administratorji portala Badoo že kar 10 ur razglabljali, razmišljali in razpredali o najboljšem načinu, se še kar niso mogli domisliti najboljše rešitve. Okoli sedme ure zvečer pa je v bar vstopil mladi očka s hčerkico, staro približno 5 let. Pogovarjal se je z natakarjem, nakar se je obrnil k hčerki in jo ves pretresen vprašal kje za vraga sta njena bratca.

Na to je hčerka odgovorila: ”Daj mi za vsakega 1 euro in povem ti!” Ko so to slišali junaki naše zgodbe, administratorji, so se nemudoma domislili kako povečati število uporabnikov. Nastal je program ‘Zasluži z Badoo’ in sedaj vsak uporabnik, ki pripelje novega člana, dobi izplačilo 3,45 €. Ja, zadeva je kar dobičkonosna, zgodba za tem programom pa je zagotovo zanimiva in težko bi verjeli, da se je programa ‘Zasluži z Badoo’ dejansko domislilo petletno dekletce. No, da pa ne boste v skrbeh – bratca deklice sta bila v neposredni bližini, pri igralnih avtomatih… kje pa drugje!