Kuhinje Schuller

Mi verjamemo da potrebuje vsak dom lepo in kvalitetno kuhinjo, v kateri boste z veseljem lahko pripravljali svoje obroke za družino ali pa goste. Kuhinje Schuller so danes zares najboljša izbira na trgu, so nemške proizvodnje in vsebujejo vse kar potrebuje dobra kuhinja za pripravo večih različnih okusnih jedi. Kot smo že omenili so kuhinje proizvedene v Nemčiji, pri nas pa jih lahko kupite v salonu Varia. Kuhinje Schuller so lahko izdelane popolnoma po vaši želji in potrebah. Ko boste naročevali svojo kuhinjo bodo upoštevali velikost kuhinje, kaj v njej potrebujete, zaželeno barvo in še mnoge druge detajle, ki si jih boste želeli v svoji novi kuhinji. Seveda pa vam pri odločitvi lahko svetujejo naši strokovnjaki.

kuhinje Schuller

Kuhinje Schuller so znane po svojem načelu barv, torej 60-30-10. Te številke pomenijo odstotke barv na kuhinjah, torej prvih 60% je primarna barva, ta naj bi bila bolj ali manj umirjena in naravna, največkrat se pri tej stranke odločijo za primarne barve, saj se pri teh ne moreš zmotiti, tudi če boste prenavljali svoj dom in zamenjali barve v svojem prostoru. Ostalih 30% je sekundarna barva, ta barva je v bistvu na stranicah kuhinje. To barvo si izberejo oni sami, namenjena pa je kontrastu ali dopolnitvi primarne barve. Preostalih 10% pa je namenjenih kot dodatek. Ta barva je lahko popolnoma drugačna od prvih dveh. Njen namen pa je da kuhinjo malo poživi ter osveži. Ponavadi je ta barva na spodnjih ter zgornjih elementih na stenskih ploščicah ali pa steklu.

Kuhinje Schuller so zares funkcionalne in hkrati prečudovite. Kuhinje Schuller se podajo prav vsakem stilu stanovanja, potrebno je le najti prave barve ter odtenke. Te pa s pomočjo njihovega strokovnjaka najdemo zelo hitro. Če se vam zdi ta kuhinja zanima vam toplo priporočamo da kliknete na zgornjo povezavo in si njihovo ponudbo ogledate sami, tam boste izvedeli še več.