Kako praviti glivice na nohtih

Glivice na nohtih so huda nadloga in se jih je težko rešiti, zato obišči spletno stran z več informacijami o tem, kaj so in kaj narediti, ko se pojavijo. Glivice na nohtih pa se pojavijo lahko na nogah, kjer je dosti vlage in smo veliko v čevljih ali na rokah, kjer jih je manj, a so tudi prisotne. Nohti postanejo motni, deformirani, nato temni, rjavi in tudi črni ter lahko tudi odpadejo. V skrajnih primerih se lahko vse tako zagnoji, da je treba v bolnico in v nekaterih primerih tudi odstranijo prste, da se ne zastrupi vse telo.

glivice na nohtih

Nadležne glivice na nohtih naredijo nohte tudi grde ni ne pomaga, če si jih barvate. Bolje je to pozdraviti in se šele nato barvati. Glivice nastanejo zaradi uživanja hrane, ki se pretvarja v sladkorje, to pa so sladke jedi in tudi mastne jedi, bela moka in podobno, s čimer se glivice izjemno rade prehranjujejo. Glivice ima vsak človek v telesu in so del nas, z njim se rodimo in rastemo. Problem nastane takrat, ko se preveč razmnožijo. Najprej pa se pojavijo prav glivice na nohtih in se razširijo tudi drugam.

Glivice potrebujejo veliko sladkorjev za razmnoževanje in prehrano ter vlago, zato so največkrat tudi pod pazduho in med nogami ter pod prsmi in trebuhom, če visi preko pasu. Glivice na nohtih lahko odpravite s pravilno prehrano in jih omilite ter delno odpravite z raznimi mazili ter kremami, ki učinkujejo proti njim. Vendar brez pravilne prehrane, iz katere boste izločili sladkorje, sadje, slaščice, mastno in izdelke iz bele moke, ne boste uspeli, saj glivice dobesedno rešujejo vaše življenje s tem, da pojedo več sladkorjev v vašem telesu, da vam ne naredijo skrajne škode. Največkrat so ljudje z glivicami sladkorni bolniki ali pa so nagnjeni k temu in so na začetku te bolezni, saj so glivice prvi pred sladkorni znak.

Glivice imajo zelo pogosto otroci, kar je normalno, ker uživajo dosti jedi s sladkorji, sadja in mlečnih izdelkov ter slaščic in bele moke. Najprej sem jim pojavijo na prstih na rokah in nato še na nogah, kar zelo srbi in je neprijetno. Poskrbite zanje in za sebe.