Estetski posegi kot si jih želite

Že dlje časa razmišljate o naravnem in svežem videzu, ki bi vam povrnil samozavest, potem je čas, da obiščete Omnia estetiko – estetski posegi, ki vam bodo spremenili življenje na bolje. V Omniji boste našli naraven in svež videz, brez strahu pred pretiravanjem in spremenjenim, izumetničenim videzom, saj uporabljajo le najkvalitetnejše izdelke. Zadovoljstvo strank je zanje glavno vodilo, zato uporabljajo le preverjene in dokazano učinkovite izdelke.

estetski posegi

Estetski posegi v estetiki Omnia, ki vam bodo spremenili življenje.

Estetski posegi v Omniji
Estetika Omnia ima v svoji ponudbi naslednje estetske posege: Botoks, Plasmolifting, dermalna polnila, kemični piling in mezoterapijo, laserske tretmaje, estetske posege telesa ter moške tretmaje.

Estetski posegi – Botoks, Plasmolifting ali dermalna polnila
Botulinom toksin ali botoks je preparat, ki gladi in odpravlja gubice ter prepreči nastanek novih, predvsem mimičnih gub. Med tem, ko Plasmolifting izjemno uspešno odpravlja različne starostne spremembe na koži, kot so akne, rešuje probleme z izpadanjem las itd. Zasnovan je na naravnih lastnostih krvne oz. trombocitne plazme lastne krvi. Plazmo potem zdravnica vbrizga v prizadet del telesa. Izberete lahko tudi dermalna polnila – hialoron, ki je naravna sestavina telesa in se uporablja v estetske namene na obrazu žensk kot moških za povečanje ustnic, oblikovanje in povrnitev volumna lic, oblikovanje brade in nosu ter korekcijo brazgotin.

Estetski posegi – Mezoterapija ali kemični piling
S kemičnim pilingom in mezoterapijo pa vam lahko pomagajo do lepše, gladke in bolj napete kože. Mezoterapija povrne koži sijaj in ustvari zdrav ter svež videz na obrazu, dekolteju, rokah pa tudi drugje po telesu. Kemični piling pa je postopek, kjer z uporabo določene vrste in jakosti kisline zdravnica povzroči odluščenje povrhnjih plasti kože in posledično regeneracijo spodnjih plasti kože. Tovrsten piling se uporablja pri tankih, drobnih gubicah okoli oči in ust, pri pigmentnih nepravilnostih, manjših brazgotinah ter pri aknasti koži.

Estetski posegi za moške
Poskrbljeno pa je tudi za moške tretmaje, ki zajemajo botoks proti gubam in potenju, lipoliza za izgubo maščobe na želenem predelu telesa, tretmaji proti izgubi las in za krepitev las. odločijo se lahko tudi za kemični piling kože, liposukcijo za oblikovanje telesa, rešijo lahko težave z ginekomastijo in štrlečimi ušesi. Odvečno maščobo pa lahko odstranijo tudi iz zgornje veke in trebuha.