Vodomjeri za manji račun

Vodomjeri su jako zanimljiv aparat, koji nam pomaže kod količine potrošene vode. Prije nego su ljudi počeli stavljati vodomjere u svoje stanove, bila je potrošnja plaćana paušalno, a tako svaki sada plača koliko je potrošio. Taj način je fer i tako su vodomjeri mnogima pomogli uštediti puno novaca. Vodomjeri pa nisu pomogli samo kod štednje novaca, tako su sada svi stanari zadovoljni, jer je potrošnja vode i time računi pravedno raspoređena.

vodomjeri

Vodomjeri dolaze u različitim varijantama. Odabirati možete između daljinskog i ručnog. Razlika je ta, da je potrebno kod ručnog svaki mjesec pregledati sve stane ili stanari moraju javiti ovlaštenoj osobi svoju potrošnju i podatke. Takvi vodomjeri su jeftiniji od daljinskih ali je sa njima puno više posla i ostalih troškova zbog posjeta stanara ili telefona. Drugi vodomjeri su daljinski i od ručnih skuplji. Ali to je jednokratna investicija, koja vam se više isplati zbog praktičnosti i jednostavnosti za upotrebu. Daljinski vodomjeri imaju dva različita sustava očitanja podataka. Jedan se zove walk by a drugo drive by sistem očitavanja. Takvi vodomjeri su bolji zbog jedne velike prednosti; nije potrebno posjetiti svakog stanara posebno i time su podatci sakupljeni u pravo vrijeme i tako se može bez smetnji raditi i poslati stanarima račune za vodu. Tu opciju vole i stanari baš zbog toga jer im nitko ne smeta a podaci su skupljeni.

Poduzeće Proen d.o.o. je specijalizirano za montiranje vodomjera i zbog svoje stručnosti i financijske dostupnosti su jaki na slovenskom tržištu a svakim danom više i diljem Hrvatske. Sa ugradnjom oni će se pobrinuti, da su vodomjeri kvalitetni i da vam omogućuju udoban život sa kojim pridonosite ka boljim susjedskim odnosima i čuvanju okoliša. Svaki stanar sa tim aparatom može računati na to, da je njegov račun za vodu pravedno izračunan i da plača samo toliko, koliko potroši.