PVC okna Interalta in njihove prednosti

Namen vsake zgradbe je, da njene prebivalce in lastnino, ki se v njej nahaja, varuje pred različnimi zunanjimi vplivi ter nezaželenimi obiskovalci. Za to bodo kar najbolje poskrbela primerna okna in vrata, saj brez njih enostavno ne gre. Njihova izbira ter izvedba sta ključnega pomena, saj bodo zgradbo varovala tudi pred prekomernimi toplotnimi izgubami.

pvc okna

PVC okna in vrata so trenutno ena izmed najbolj kakovostnih možnosti, ki njihovim uporabnikom nudijo mnogo prednosti. Prva izmed njih je njihova energetska učinkovitost. Okvir okna je ključni element, ki prispeva k optimalni porabi toplotne energije, PVC okvir pa je pri tem na prvem mestu, v primerjavi z lesom ali aluminijem. PVC okna nudijo odlično razmerje med kvaliteto ter ceno. Lesena okna so v primerjavo z našimi okoli 30% dražja, aluminijasta pa predstavljajo še dražjo alternativo. Glede na visok energijski potencial ter minimalna potreba po vzdrževanju, tovrstna okna prispevajo tudi k dolgoročnemu prihranku stroškov. V našem podjetju pa smo segli tudi korak dlje – proizvajamo namreč okna, izdelana iz obeh materialov hkrati, torej aluminija ter plastike. Tako so le-ti izjemno opazni ter drugačni.

V primerjavi z lesenimi, PVC okna ne potrebujejo nobenega vzdrževanja. Zanje je popolnoma enostavno skrbeti, saj jih je potrebno le občasno očistiti – tako bo površina ostala gladka ter estetska na pogled. Poleg tega, da je  s takšnimi okni mogoče prihraniti pri energiji ter stroških, vas bodo okna iz umetnih materialov navdušila tudi z njihovo dolgo življenjsko dobo. So izjemno trajna, zdržijo lahko tudi več kot pol stoletja. Tako predstavljajo odlično investicijo.

Čeprav bi si mislili, da PVC ne more biti ekološki, pa je resnica daleč od tega. PVC okna je mogoče v celoti reciklirati ter nato obdelati za ponovno uporabo.

V podjetju Interalta – http://www.interalta.si vam nudimo celostne storitve. Naša okna in vrata proizvajamo popolnoma sami, poskrbimo pa tudi za vrhunsko montažo vseh izdelkov. Kontaktirajte nas ter nam pošljite vaše povpraševanje – v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili z ugodno ponudbo!